skip to Main Content

ONS BEDRIJF

LAUKO-COMFORT is een Nederlands bedrijf dat UDDER-COMFORT importeert en in Europa distribueert. UDDER-COMFORT is een uniek product van essentiële oliën dat een kalmerende en verzorgende werking heeft op melk producerende uiers.

DE EVOLUTIE VAN ONZE
UIERVERZORGINSPRODUCTEN

Het UDDER-COMFORT merk voor uierverzorgingsproducten startte in 1998 met een uniek natuurlijk product, onze Witte Lotion. Dit ontwikkelde zich in een Blauwe Lotion, die voor de verschillende medewerkers in grote veestapels gemakkelijk terug te vinden is, en vervolgens in de Blauwe Spray, voor nog meer gemak en efficiëntie. In 2009 kwam de Gele Spray – geel wanneer het op de uier wordt aangebracht maar snel kleurloos opdrogend – die geschikt is voor gebruik op biologische bedrijven.

LAUKO-COMFORT biedt nu het UDDER-COMFORT Spray-Gun aan, dat op perslucht werkt en waarmee de spray sneller en heel nauwkeurig overal op de uier kan worden aangebracht. Daarnaast is LAUKO-COMFORT distributeur van Wescor’s Mas-D-Tec™, een handzame elektronische meter om het geleidingsvermogen van melk te meten – een simpel, gemakkelijk, snel, nauwkeurig en handzaam instrument waarmee subklinische mastitis kan worden vastgesteld in individuele kwartieren, om ieder uierverzorgings- en managementprogramma te optimaliseren.

EEN BUITENGEWOON GOEDE KLANTENSERVICE, EERLIJKHEID EN VERANTWOORDELIJKHEID. DAT ZIJN KERNPUNTEN WAAR WIJ NAAR LEVEN EN DIE WE CONSEQUENT NA STREVEN.

Back To Top